La Cooperativa «San Pedro Apóstol» de Moixent celebró el pasado 29 de junio una comida de hermandad con sus socios.  La festividad del patrón de Moixent, el cual también da nombre a la entidad agraria, fue el motivo para realizar una «gaspatxà» i una degustación de vinos en la que se juntaron socios, dirección, trabajadores, colaboradores,  Corporación Municipal y todos aquellos vecinos que quisieron participar.  Los gazpachos fueron a cargo de Regina y Antonio de Rte. Los Carasoles de Navalón e hicieron las delicias de todos los asistentes.  Por su parte, el vino Sant Pere Vinyes Velles Blanc fue la estrella de la degustación de vinos.  Este blanco de la variedad Pedro Ximénez salió a la venta hace apenas un par de semanas y está teniendo muy buena acogida por la crítica y los consumidores.  La música ambiental puso la guinda a esta especial jornada de hermandad en la que primó el buen ambiente.

El Presidente de la Cooperativa, Isidoro Cerdá, dirigió unas palabras a todos los asistentes instando a «hacer piña» para alcanzar el objetivo común de aumentar la calidad y los resultados.  Destacó la calidad de los nuevos vinos Sant Pere fruto del buen saber hacer del equipo técnico de la Bodega Celler del Roure, con quien se emprendió hace meses un convenio de colaboración.  También apostó por buscar nuevos objetivos en el aceite, como la producción de ecológico.  Y pidió el esfuerzo de todos y todas para conseguir un sello de calidad que le dará un valor añadido a los productos de la Cooperativa.  Os dejamos sus palabras:

Bona vesprada, és tot un plaer, en aquest dia tan especial com és la festivitat de Sant Pere, poder compartir amb tots vosaltres aquests moments de germanor.
Agrair a les autoritats, Sr. Alcalde, Corporació municipal, equip d’enologia Celler del Roure, tècnic oleícola Miguel Abad, treballadors de la Cooperativa, Socis i acompanyants, la vostra presència i assistència. És per a nosaltres tota una satisfacció que agraïm enormement.
Aquest dinar, aquesta iniciativa no fa més que transmetre a tots el socis, la reafirmació del concepte cooperativa, col·laboració i unificació d’esforços, en pro d’un objectiu comú, social i capital.
Aquest dinar, és una constància de la grandea del projecte i de les seus possibilitats amb l’esforç de tots. La directiva i tots els treballadors que conformen l’engranatge i fil conductor de tots els socis, estan per la llavor de dur a terme tots aquells projectes que fiquen a la Cooperativa Sant Pere puntera dins del marc comercial, amb un excel·lent servei i millor producte.
I per això, sense deixar de maximitzar el benefici del soci, amb els peus a terra i amb el control de costos necessari, volem comptar amb el certificat de qualitat de producció i elaboració, que garantisca al consumidor final i a la red de distribució, que l’almàssera de la cooperativa i el nostre oli satisfà i reporta totes aquelles qualitats que del nostre oli s’espera.
Per a tot allò, estem ja dedicant els nostres esforços per a preparar la documentació de procediments i auditoria que per cert, tenim ja molt avançada.
Amb la col·laboració i ajudes del Excm. Ajuntament estem processant la llicència d’activitat per a que en un temps molt curt, poder obtindre-la i tindre la capacitat de sol·licitar les ajudes administratives i públiques. Amb això, acometrem las reformes necessàries de les nostres instal·lacions, com un més per a la certificació de qualitat i d’elaboració ecològica tan demandada en el mercat actual.
Tot un camí per davant per a que la Cooperativa Sant Pere siga una referència dins del mercat de l’oli, en tots els seus àmbits de qualitat de producte, servei, ecologia i excel·lència.
En la secció de bodega, en la secció dels vins, amb la confiança que mereix el Celler del Roure i amb la seua implicació en este projecte conjunt, es va firmar un conveni de col·laboració on es va crear i desenvolupar la marca Sant Pere, un caldo de molt bona qualitat que ha rebut una valoració, en la prestigiosa Guía Peñin, hasta de 91 punts en el Vinyes Velles Blanc.
Estem convençuts que la inestimable experiència i implicació del Celler del Roure amb la col·laboració conjunta, donant el millor de cadascú de nosaltres, aconseguirem situar els nostres vins, els nostres productes, en una situació predominant en el mercat dels vins.
En la secció de tenda / magatzem.- Tenim en projecte habilitar l’actual zona de fertilitzants en un enclau temàtic i turístic que ens permeta potenciar la venda dels nostres productes amb valor afegit dins del marc agroturístic.
Tot projectes. Tot treball. Tot entusiame. Tot un camí que amb l’esforç de tots i amb la il·lusió que té aquest equip estem segurs que donarà els seus fruits, l’oli, el vi i els resultats.
Alcem la copa i brindem per la nostra Cooperativa i marca Santpere. Gràcies a tots.!!

 

Por cierto, agradecemos a TV Comarcal la cesión del video.