🌞BON DIA AMICS I AMIGUES❗️
AL MAL TEMPS….BONES NOTÍCIES✅

Acabem de rebre el comunicat que el nostre oli 𝗣𝗔𝗚𝗢𝗦 𝗗𝗘𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗥𝗥𝗘𝗥 𝗚𝗥𝗢𝗦𝗦𝗔𝗟 ha obtingut el 𝗣𝗥𝗜𝗠𝗘𝗥 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜 𝗔𝗟 𝗠𝗜𝗟𝗟𝗢𝗥 𝗔𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗖. 𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔𝗡𝗔 𝗘𝗟𝗔𝗕𝗢𝗥𝗔𝗧 𝗣𝗘𝗥 𝗖𝗢𝗢𝗣𝗘𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗔🥇en els 𝗘𝗦𝗔𝗢 𝗔𝗪𝗔𝗥𝗗𝗦 2020. Un dels més prestigiosos premis en el món oleícola que atorga l’Escola Superior d’Olis d’Oliva, amb seu en València.

Volem manifestar la nostra satisfacció per l’obtenció d’este guardó (un més en l’extensa vitrina de premis del nostre oli premium grossal), així com felicitar als nostres tècnics, Pavlina Peteva i Miguel Abad, al nostre mestre d’Almàssera Pepe Belda, als operaris de producció i a tota aquella gent que ho fa possible. 👩🧑👩‍💻👨‍💼👩‍🔬.

També l’agraïment a la nostra junta rectora per l’obstinació en la millora constant de la qualitat i la seua ferma convicció en dotar a la nostra almàssera dels mitjans necessaris. Quan estem immersos en una conjuntura econòmica i humana tant complicada, rebre aquesta notícia obliga a recapacitar sobre els termes i estratègies que aquesta Coop. s’ha imposat en els últims temps i que ens ha significat un sobreesforç afegit per a dotar a l’almàssera dels mitjans necessaris per a situar-se entre les més avançades, tant a nivell d’instal·lacions com tècnics i organitzatius. En poc de temps, millores d’instal·lacions, obtenció segell IFS (estàndard de qualitat europeu) i un equip humà capaç d’assumir el repte, comença a obtenir els fruits que d’això es deriva en pro d’una millora per als nostres socis i amb repercussió inequívoca a la comarca i especialment Moixent.

Una vegada més, l’oli d’oliva verge extra es converteix en 𝗢𝗥𝗚𝗨𝗟𝗟 𝗗𝗘𝗟 𝗡𝗢𝗦𝗧𝗥𝗘 𝗣𝗢𝗕𝗟𝗘💚

#pagosdelguerrer #esaoawards #aove #olidemoixent #olivalencià #moixent #cooperativa #aceitepremium #grossal

———————

🌞BUENOS DÍAS AMIGOS Y AMIGAS❗️
AL MAL TIEMPO …. BUENAS NOTÍCIAS✅

Acabamos de recibir el comunicado que nuestro aceite 𝗣𝗔𝗚𝗢𝗦 𝗗𝗘𝗟 𝗚𝗨𝗘𝗥𝗥𝗘𝗥 𝗚𝗥𝗢𝗦𝗦𝗔𝗟 ha obtenido el 𝗣𝗥𝗜𝗠𝗘𝗥 𝗣𝗥𝗘𝗠𝗜𝗢 𝗔𝗟 𝗠𝗘𝗝𝗢𝗥 𝗔𝗢𝗩𝗘 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗖. 𝗩𝗔𝗟𝗘𝗡𝗖𝗜𝗔𝗡𝗔 𝗘𝗟𝗔𝗕𝗢𝗥𝗔𝗗𝗢 𝗣𝗢𝗥 𝗖𝗢𝗢𝗣𝗘𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗔🥇en los 𝗘𝗦𝗔𝗢 𝗔𝗪𝗔𝗥𝗗𝗦 2020. Uno de los más prestigiosos premios en el mundo oleícola que otorga la Escuela Superior de Aceites de Oliva, con sede en Valencia.

Queremos manifestar nuestra satisfacción por la obtención de este galardón (uno más en la extensa vitrina de premios de nuestro aceite premium gordal), así como felicitar a nuestros técnicos, Pavlina Peteva y Miguel Abad, a nuestro maestro de Almazara Pepe Belda, los operarios de producción y a toda aquella gente que lo hace posible. 👩🧑👩‍💻👨‍💼👩‍🔬.

También a nuestra junta rectora por el empeño en la mejora constante de la calidad y su firme convicción en dotar a nuestra almazara de los medios necesarios. Cuando estamos inmersos en una coyuntura económica y humana tan complicada, recibir esta noticia obliga a recapacitar sobre los términos y estrategias que esta Coop. se ha impuesto en los últimos tiempos y que nos ha significado un sobreesfuerzo añadido para dotar a la almazara de los medios necesarios para situarse entre las más avanzadas, tanto a nivel de instalaciones como técnicos y organizativos. En poco tiempo, mejoras de instalaciones, obtención sello IFS (estándar de calidad europeo) y un equipo humano capaz de asumir el reto, comienza a obtener los frutos que de ello se deriva en pro de una mejora para a nuestros socios y con repercusión inequívoca en la comarca y especialmente Moixent.

Una vez más, el aceite de oliva virgen extra se convierte en 𝗢𝗥𝗚𝗨𝗟𝗟 𝗗𝗘𝗟 𝗡𝗢𝗦𝗧𝗥𝗘 𝗣𝗢𝗕𝗟𝗘💚